Wagenpark

Ons wagenpark is goed onderhouden en van de laatste generatie. Voor een optimale service is de kwaliteit, de diversiteit en de omvang van het wagenpark zeer belangrijk. Wij beschikken over een jong en divers wagenpark, dat in goede staat van onderhoud verkeert.

Bel ons

Ons wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit een jonge vloot bedrijfswagens met lage emmissies (euro 6). Een duurzame mix aan brandstoffen zorgt voor lage uitstoot en optimale inzetbaarheid.

Hebben wij zelf niet de capaciteit om uw zending uit te voeren, dan kunnen wij altijd een beroep doen op ons netwerk van betrouwbare partners, die dezelfde kwaliteitseisen aan zichzelf stellen als wij zelf. Voor al het vervoer van kleine tot zeer grote zendingen kunt u bij ons terecht.

Informeert u naar de mogelijkheden die Maatexpress in Voerendaal en Maastricht u kan bieden voor een zorgvuldig transport van uw zending. Het koeriersvak zit ons in het bloed.

Neem contact op
Groot of klein vervoer
Uitgebreid wagenpark
24/7 ter beschikking
Milieuvriendelijk

Elektrisch = duurzaam

Bij Maatexpress geloven we in de kracht van duurzame oplossingen voor onze klanten én de planeet. Sinds 2022 hebben we geïnvesteerd in een elektrische auto, namelijk de Skoda SuperB. Hierdoor kunnen we kleine leveringen verzorgen op een manier die vriendelijk is voor het milieu.

Bij Maatexpress streven we ernaar om een toonaangevende speler te zijn in groen transport, en onze investering in een elektrische auto is daar een belangrijk onderdeel van. Door te kiezen voor Maatexpress voor uw leveringen, kiest u niet alleen voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook voor een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Neem contact op

24/7, 365 dagen/jaar

We leven in een 24-uurs economie en ook het bedrijfsleven draait dag en nacht door om de productiviteit zo hoog mogelijk te houden en de klanten optimaal te bedienen. Snelheid en beschikbaarheid zijn cruciale begrippen geworden binnen onze en uw branche.

Maatexpress begrijpt dat en onze koeriersdienst werkt dan ook volgens hetzelfde principe. Ons uitgebreid wagenpark is 24 uur per dag, 7 dagen per week in beweging en is altijd snel op de plek van bestemming. Of wij nu een document van Voerendaal naar Amsterdam vervoeren of de verantwoordelijkheid dragen voor een gekoeld transport van Maastricht naar Rome; onze dienstverlening is zo ingesteld dat de lading snel en goed op de plaats van bestemming aankomt.

Neem contact op