Wagenpark - Maatexpress
16652
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16652,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Wagenpark

Wagenpark

Ons wagenpark is goed onderhouden en van de laatste generatie. Voor een optimale service is de kwaliteit, de diversiteit en de omvang van het wagenpark zeer belangrijk. Wij beschikken over een jong en divers wagenpark, dat in goede staat van onderhoud verkeert. Met dit wagenpark, bestaande uit onder andere:

  • skoda superb,
  • VW caddy kort,
  • VW caddy lang,
  • VW Crafter L3H2
  • Ford transit bakwagen met laadlift

kunnen wij alle soorten zendingen voor u verzorgen.

 

Ons wagenpark bestaat uit een jonge vloot bedrijfswagens (2016 en 2017) met lage emmissies (euro 6). Een duurzame mix aan brandstoffen zorgt voor lage uitstoot en optimale inzetbaarheid.

Hebben wij zelf niet de capaciteit om uw zending uit te voeren, dan kunnen wij altijd een beroep doen op ons netwerk van betrouwbare partners, die dezelfde kwaliteitseisen aan zichzelf stellen als wij zelf. Voor al het vervoer van kleine tot zeer grote zendingen kunt u bij ons terecht.

Informeert u naar de mogelijkheden die Maatexpress in Voerendaal en Maastricht u kan bieden voor een zorgvuldig transport van uw zending. Het koeriersvak zit ons in het bloed.

groot of klein vervoer

uitgebreid wagenpark

altijd een auto ter beschikking

milieuvriendelijk

Beschikbaarheid

24/7, 365 dagen/jaar

We leven in een 24-uurs economie en ook het bedrijfsleven draait dag en nacht door om de productiviteit zo hoog mogelijk te houden en de klanten optimaal te bedienen. Snelheid en beschikbaarheid zijn cruciale begrippen geworden binnen onze en uw branche.

Maatexpress begrijpt dat en onze koeriersdienst werkt dan ook volgens hetzelfde principe. Ons uitgebreid wagenpark is 24 uur per dag, 7 dagen per week in beweging en is altijd snel op de plek van bestemming. Of wij nu een document van Voerendaal naar Amsterdam vervoeren of de verantwoordelijkheid dragen voor een gekoeld transport van Maastricht naar Rome; onze dienstverlening is zo ingesteld dat de lading snel en goed op de plaats van bestemming aankomt.

Heeft u een spoedkoerier nodig?