Transportbedrijf Kerkrade

Voor bedrijven en organisaties wordt het steeds belangrijker om goederen op een snelle, efficiënte en veilige manier te vervoeren. Bij Maatexpress bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar transportbedrijf in Kerkrade. Wij begrijpen als geen ander wat voor uitdaging het af en toe kan zijn om de goederen op de gewenste manier van A naar B te vervoeren. Van 1 pallet tot max 8 euro pallets, van enveloppe tot max 1600kg en van vervoer in een gewone personenauto tot een meubel bakwagen met laadlift. Gelukkig zorgen onze professionals ervoor dat aan al uw wensen en behoeften wordt voldaan. Benieuwd geworden? Lees snel verder en ontdek wat een transportbedrijf in Kerkrade voor u en uw bedrijf kan betekenen!

Bel ons

Waarom Maatexpress als transportbedrijf in Kerkrade?

Door onze jarenlange ervaring in de transportwereld bieden we bij Maatexpress een uitgebreide reeks aan transport in Kerkrade aan. Of het nu gaat om het transport naar het binnenland of buitenland, bij ons bent u aan het juiste adres. Voordat wij starten met uw goederen vervoeren gaan we met u in gesprek. Vervolgens maken wij een op maat gemaakt plan om zo te kunnen voldoen aan uw wensen.

Ons goed onderhouden en duurzaam wagenpark zorgt ervoor dat wij ons werk optimaal kunnen uitvoeren. In het tijdsperk waar we nu in leven is het namelijk belangrijk om 24/7 klaar te staan om uw goederen te transporteren. Daarom zorgen wij ervoor dat ons wagenpark altijd in beweging is.

Neem contact op

Diensten van transport in Kerkrade

Bij Maatexpress begrijpen wij dat iedere transport een unieke aanpak vereist. Daarom bieden wij verschillende soorten transport in Kerkrade aan om aan uw transportbehoeften te voldoen.

Overnight transport

Tijd speelt in de transportwereld een belangrijke rol. U zult het vast ook al eens zelf mee hebben gemaakt dat u haast heeft en onverwachts in de file komt te staan. Door gebruik te maken van ons overnight transport hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Onze nachtkoerier zorgt ervoor dat uw goederen zo snel mogelijk van A naar B vervoerd worden. Doordat de koerier in de nacht transporteert kunnen spitsdruktes en files vermeden worden.

Spoedtransport

Tijdsgevoelige leveringen vergen een speciale aanpak. Daarom zorgen onze razendsnelle koeriers er met spoedtransport voor dat uw goederen binnen de Benelux binnen 8 uur op bestemming zijn en binnen de rest van Europa binnen 24 uur.

Medisch transport

Als transportbedrijf in Kerkrade kunt u bij ons ook terecht als het draait om een strakke tijdsplanning. Hierbij zijn er een aantal regelgevingen waar we ons aan houden, zoals de temperatuurregeling en de traceerbaarheid van het transport. Een medisch transport vergt dus iets meer regelgeving dan de normale transportdiensten.

Internationaal transport

Bent u op zoek naar een transportbedrijf in Kerkrade die ook goederen internationaal vervoert? Geen probleem. Ook daarvoor kunt u bij Maatexpress terecht. Met behulp van ons uitgebreide netwerk van logistieke partners door heel Europa staan wij paraat voor al uw internationale transport.

Gekoeld transport

In verschillende branches als de farmaceutische sector is het belangrijk om de goederen en producten gekoeld te transporten in Kerkrade. Zo kan de kwaliteit immers het best worden gegarandeerd. Met behulp van onze gekoelde vervoersunits kunnen wij garanderen dat uw goederen op de juiste temperatuur op bestemming aankomen.

Opslag

Naast transport in Kerkrade kunt u bij ons ook terecht voor opslag. Of u een opslagruimte nu enkel nodig heeft om uw verhuisperiode te overbruggen of simpelweg omdat uw eigen werkomgeving onvoldoende ruimte biedt. U kunt bij Maatexpress terecht voor elke vorm van opslag. Al onze opslagruimtes worden beveiligd met ons geavanceerde beveiligingssysteem en strenge toegangscontroles. Zo zorgen wij ervoor dat al uw waardevolle spullen veilig achter slot en grendel staan.

Transportbedrijf Kerkrade
Wat zeggen

Onze klanten

Onze pakketten worden op een zeer professionele maar vooral veilige manier vervoerd door de koeriers van MaatExpress

Rick Rimmels

Onze pakketten worden op een zeer professionele maar vooral veilige manier vervoerd door de koeriers van MaatExpress

Rick Rimmels

Onze pakketten worden op een zeer professionele maar vooral veilige manier vervoerd door de koeriers van MaatExpress

Rick Rimmels

Maatexpress: uw transportbedrijf in Kerkrade

Bij Maatexpress gaan we verder dan alleen transport in Kerkrade. Door onze persoonlijke aanpak en transparante werkwijze zorgen wij er altijd voor dat uw wensen en behoeften worden voldaan. Als professioneel transportbedrijf in de buurt van Kerkrade, Maastricht en elders in Limburg, richten wij ons op het transport, zodat u zich kunt richten op uw primaire bedrijfsprocessen. Wij denken graag met u mee en zoeken daarom naar de beste mogelijkheid voor uw transport.

Neem contact op