Transportbedrijf Maastricht

Snelheid, veiligheid en efficiëntie zijn drie belangrijke kernwaardes in de transportwereld. Bij Maatexpress bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar transportbedrijf in Maastricht. Onze professionals zorgen ervoor dat uw persoonlijke goederen veilig en snel worden vervoerd. U kunt hierbij denken aan het transport van bijvoorbeeld 1 pallet tot max 8 euro pallets, van enveloppe tot max 1600kg en van vervoer in een gewone personenauto tot een meubel bakwagen met laadlift. Lees snel verder en ontdek wat transport in Maastricht voor u kan betekenen!

Bel ons

Waarom kiezen voor Maatexpress?

Met onze jarenlange ervaring in de transportwereld bieden we bij Maatexpress een uitgebreide reeks aan transport in Maastricht. Of het nu gaat om transport naar het binnenland of het buitenland, bij ons bent u aan het juiste adres. Om een duidelijk beeld te krijgen van uw verwachtingen en behoeften gaan we voordat het transport wordt uitgevoerd met u in gesprek. Vervolgens stellen wij een op maat gemaakt plan voor u op om zo te kunnen voldoen aan uw wensen.

Ons goed onderhouden én duurzaam wagenpark zorgt ervoor dat wij ons werk zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren. In een 24-uurs economie is het ook belangrijk om dag en nacht klaar te staan om u goederen te transporteren. Daarom zorgen wij ervoor dat ons wagenpark altijd in beweging is en zo snel bij u op locatie kan zijn om uw transport uit te voeren.

Neem contact op

Soorten transport in Maastricht

Bij Maatexpress snappen we dat ieder transport een andere aanpak nodig heeft. Daarom bieden wij verschillende soorten transport aan die aan uw transportbehoeften voldoen. Zo kunt u bij ons terecht voor:
  • Overnight tansport: u zult het zelf wellicht wel eens hebben meegemaakt. U bent te laat voor een afspraak door file. Bij Maatexpress willen we dit graag vermijden. Tijd speelt in de transportwereld namelijk een cruciale rol. Onze nachtkoerier zorgt ervoor dat uw goederen zo snel mogelijk van A naar B vervoerd worden. Het rijden in de nacht zorgt ervoor dat spitsdruktes en files vermeden worden.
  • Internationaal transport: met behulp van ons uitgebreide netwerk van logistieke partners door heel Europa, staan wij garant voor al uw internationale transport.
  • Medisch transport: als transportbedrijf in Maastricht snappen we dat deze dienst uitgevoerd dient te worden aan de hand van een strakke tijdsplanning. Daarnaast zijn er een aantal regelgevingen waar we ons aan houden, zoals de temperatuurregeling en de traceerbaarheid van het transport. Een medisch transport vergt dus net iets meer regelgeving dan de normale transportdiensten.
  • Gekoeld transport: verschillende soorten goederen dienen gekoeld vervoerd te worden om zo de kwaliteit te kunnen behouden. Met behulp van onze gekoelde vervoersunits kunnen wij garanderen dat uw goederen op de juiste temperatuur op bestemming aankomen.
  • Spoedtransport: tijdsefficiëntie is een belangrijk aspect binnen de transportwereld. Daarom zorgen onze razendsnelle koeriers er met spoedtransport voor dat uw goederen binnen de Benelux binnen 8 uur op bestemming zijn en binnen de rest van Europa binnen 24 uur.
Neem contact op
Wat zeggen

Onze klanten

Onze pakketten worden op een zeer professionele maar vooral veilige manier vervoerd door de koeriers van MaatExpress

Rick Rimmels

Onze pakketten worden op een zeer professionele maar vooral veilige manier vervoerd door de koeriers van MaatExpress

Rick Rimmels

Onze pakketten worden op een zeer professionele maar vooral veilige manier vervoerd door de koeriers van MaatExpress

Rick Rimmels

Maatexpress als uw transportbedrijf in Maastricht

Bij Maatexpress gaan we verder dan alleen transport. Met onze persoonlijke aanpak en transparante werkwijze zorgen wij er altijd voor dat aan uw wensen en behoeften wordt voldaan. Samen met een van onze professionals wordt er gekeken naar de beste mogelijkheden voor uw goederen. Zo passen wij onze werkwijze aan naar uw behoeften. Als transportbedrijf in Maastricht snappen we dat factoren als tijdsefficiëntie, kostenbesparing en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom richten wij ons op het transport van uw goederen, zodat u zich kunt richten op uw primaire bedrijfsprocessen. Wij denken graag met u mee en zoeken daarom naar de beste mogelijkheid voor uw transport.

Bent u dus nog op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf in Maastricht, Sittard, Kerkrade of omgeving? Als nationaal én internationaal opererend transportbedrijf bent u hier aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op