Over ons - MaatExpress Voerendaal Heerlen Maastricht
16055
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16055,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Over ons

Over ons

Maatexpress is niet zomaar een nationaal- en internationaal koeriersbedrijf. Ons bedrijf bestaat, uit enthousiaste chauffeurs die met veel liefde hun vak uitvoeren. Dit vertaalt zich in een loyaal klantenbestand dat nog steeds groeiende is. Voor vrijwel alle producten en/of diensten waarbij vervoershulp gewenst is bieden wij altijd een oplossing. Van enveloppe tot en met 5 europallets, van een paar gram tot 1500 KG, wij denken altijd mee met de klant. Door ons nette en jonge wagenpark, professionele en zorgzame werkwijze, zijn wij het verlengstuk namens de verzender naar de ontvanger toe.

Ervaring

Met de oprichting van Maatexpress in 2006, in Heerlen, waren wij absoluut niet de eerste in deze branche. Toch is de groei die we doorgemaakt hebben wel indrukwekkend voor de afgelopen periode. In 2014 heeft Maatexpress zijn 2de locatie geopend te Maastricht om ook in die regio de klanten van de vlotte en nette service te laten profiteren. Ook zijn we één van de beste en veiligste vervoerders van Nederland en mocht er onverhoopt schade worden gereden, dan laat Maatexpress dit direct repareren, zodat we nog steeds de gewenste uitstraling blijven behouden wanneer wij uw zending afleveren. Sinds 2018 is het hoofdkantoor van Maatexpress verplaatst van Voerendaal naar Heerlen waar het kort bij alle uitvalswegen zit, en waardoor we nog sneller voor u op pad kunnen.

Professioneel en persoonlijk

Hoewel we trachten zo professioneel mogelijk te zijn, verliezen we absoluut het persoonlijke aspect niet uit het oog. Wanneer u contact met ons opneemt, krijgt u altijd een van de eigenaars aan de telefoon. Dit zorgt voor snelle en directe ondersteuning, waarbij we direct actie ondernemen en u meteen een offerte kunnen doen. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze laatste nieuwtjes?