Transportbedrijf Heerlen

In het dagelijkse drukke leven wordt het steeds belangrijker om zo snel, efficiënt en veilig mogelijk goederen te vervoeren. Wat er ook vervoerd moet worden, de efficiëntie en betrouwbaarheid van ons transportbedrijf dat actief is in o.a. Heerlen kan hét verschil maken. Bij Maatexpress begrijpen wij deze uitdaging van logistiek als geen ander. Daarom zijn wij toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Bel ons

Transport in Heerlen

Bij Maatexpress bieden wij een uitgebreide reeks aan transportdiensten in Heerlen aan. Wij beschikken over de expertise om uw goederen efficiënt en veilig te vervoeren. Wij zijn helemaal thuis in de laatste regelgeving van transport, zowel nationaal als internationaal. Daardoor kunnen wij u een zorgeloze ervaring aanbieden voor uw transport in Heerlen. 

Elke zending is natuurlijk uniek. Daarom bieden wij een op maat gemaakte transportoplossing die is afgestemd op uw specifieke logistieke behoeften. Hierbij maakt het niet uit om welk type transport het gaat, wij zorgen voor een geoptimaliseerde routeplanning. Deze is zowel kosteneffectief als efficiënt.

Neem contact op

De diensten van Maatexpress

Als ideale partner voor uw transport in Heerlen bieden wij een compleet pakket aan. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten transport. Verschillende diensten die wij voor u uit handen kunnen nemen zijn:

  • Medisch transport: deze dienst is ontworpen om te voldoen aan de strikte regelgeving en hoge normen van de gezondheidsindustrie. Hierbij wordt de integriteit en kwaliteit van producten tijdens het gehele transportproces gegarandeerd. Dit vereist een nauwgezette planning en uitvoering. Temperatuurregeling, veiligheid en traceerbaarheid zijn verschillende factoren waarbij rekening mee moet worden gehouden.
  • Gekoeld vervoer: door gebruik te maken van gekoeld vervoer kunt u de veiligheid en kwaliteit van uw producten garanderen. Dit kan belangrijk zijn voor sectoren als de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutica.
  • Spoedtransport: heeft u behoefte aan een snelle levering van dringende of tijdgevoelige zendingen? Dan kunt u kiezen voor een snelle- of spoedtransport. Spoedtransport verzekert daarnaast dat belangrijke documenten, onderdelen of producten snel en betrouwbaar worden geleverd. Hierdoor worden mogelijke verstoringen geminimaliseerd. Ook blijft de continuïteit van bedrijfsprocessen gewaarborgd.
  • Overnight transport: om transport in Heerlen zo snel mogelijk van A naar B te vervoeren biedt Maatexpress ook nachtdistributie. Door in de nacht te rijden ontwijken we de spitsuren en de lange files. Zo leveren wij sneller dan andere transportservices.
  • Nationaal en internationaal transport: naast dat wij uw transportbedrijf in Heerlen en omgeving zijn, kunt u bij ons ook terecht voor internationaal transport.
  • Op- en overslag: wij transporteren uw goederen van A naar B, maar dit is niet altijd direct mogelijk. Het is dan noodzaak dat uw goederen ergens veilig staan opgeslagen. Ook voor op- en overslag bent u bij Maatexpress aan het juiste adres!
Neem contact op
Wat zeggen

Onze klanten

Onze pakketten worden op een zeer professionele maar vooral veilige manier vervoerd door de koeriers van MaatExpress

Rick Rimmels

Onze pakketten worden op een zeer professionele maar vooral veilige manier vervoerd door de koeriers van MaatExpress

Rick Rimmels

Onze pakketten worden op een zeer professionele maar vooral veilige manier vervoerd door de koeriers van MaatExpress

Rick Rimmels

Waarom kiezen voor een transportbedrijf in Heerlen?

Kiezen voor Maatexpress bespaart u niet alleen zorgen, maar biedt ook tal van voordelen.

  • Samen wordt er gekeken naar uw transportbehoeften. Hier zal vervolgens het transport in Heerlen op worden afgestemd.
  • Wij bieden u een volledige transparantie, zodat u altijd weet waar uw goederen zich bevinden. Zo weet u ook wanneer ze worden verwacht.
  • Er worden verschillende transportmogelijkheden en diensten aangeboden. Zo voldoen wij aan iedere behoefte die u wenst. Door dit uitgebreide aanbod beschikken wij over een uitgebreid wagenpark.
  • Door onze jarenlange ervaring als transportbedrijf in Heerlen en omgeving hebben wij inmiddels toegang tot een uitgebreid netwerk van logistieke partners door heel Europa. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw zendingen vrijwel elke bestemming op tijd en in perfecte staat bereiken.
Neem contact op

Maatexpress als uw transportbedrijf in Heerlen

Kies voor Maatexpress als uw transportbedrijf in Heerlen, Sittard en omgeving. Graag vereenvoudigen wij de complexiteit van het transport. Door deze zorgen aan ons over te laten, kunt u zich richten op andere belangrijke zaken. Wij staan voor u klaar om te starten met de verzending van uw goederen. Bent u nog op zoek naar een geschikte transportoplossing? Neem vandaag nog contact met op ons voor een op maat gemaakte oplossing. Maak hier uw afspraak.

Neem contact op