Chirurgische betrouwbaarheid - Maatexpress
16977
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16977,page-child,parent-pageid-16655,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Chirurgische betrouwbaarheid

CHIRURGISCHE BETROUWBAARHEID

Bent u leverancier van ziekenhuizen of klinieken en heeft u behoefte aan een betrouwbare en voordelige transporteur van uw goederen? Dan treden wij graag persoonlijk met u in contact om uw transportwensen tot in detail te bespreken om maatwerk te kunnen leveren!

CHIRURGISCHE BETROUWBAARHEID    

Met Maatexpress zal een chirurg nooit zonder de benodigde instrumenten werken. Wij bezorgen de benodigde instrumenten met, indien noodzakelijk, de grootst mogelijke spoed tot in de operatiekamer.

SPOED OF NO-RUSH

Of het nu om een zending gaat die meteen geleverd moet worden (spoed) of bijvoorbeeld een leenset met specialistische chirurgische instrumentarium voor operatiekamers met 1 dag levertijd (no-rush): Maatexpress regelt het voor u!

KLANTGERICHTHEID

Wij luisteren graag naar uw behoeftes en komen samen met u tot een optimale oplossing voor het bezorgen van uw medisch (spoed)transport.

BETROUWBAARHEID

Wij werken met vaste chauffeurs die bekend zijn in de Nederlandse ziekenhuizen en klinieken, die u kunt vertrouwen als uw eigen mensen. Uw zending wordt nooit overgedragen aan derden.

FLEXIBILITEIT

Spoedzendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In het geval van medisch transport is een spoedkoerier die altijd klaar staat gewoon een must. Daarom is Maatexpress 24/7 bereikbaar voor u.

Spoedopdrachten

Groot of klein door heel Europa

Wilt u op de hoogte blijven van al onze laatste nieuwtjes?